CHESTIONAR DE SATISFACTIE AL PACIENTULUI/APARŢINĂTORULUI

Stimată doamnă /domn,

 

                  În vederea evaluării calităţii serviciilor (medicale şi nemedicale) precum şi a siguranţei pacientului în spitalul nostru, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a răspunde întrebărilor din chestionarul de mai jos.

                  În situaţia în care sunteţi de acord să completaţi acest chestionar de opinie, vă asigurăm că informaţiile obţinute nu vor fi asociate cu numele dumneavoastră asigurând confidenţialitatea datelor.

Nu trebuie să vă semnaţi, acest chestionar este anonim.

                  Dorim să vă menţionăm că nu există răspunsuri corecte sau incorecte, ci doar răspunsuri care descriu cel mai bine experienţa dumneavoastră  din perioada spitalizării. În acest sens, vă solicităm să bifaţi răspunsurile la toate întrebările enunţate mai jos.

                  Chestionarele completate vor fi depuse de către dumneavoastră în cutia destinată colectării acestora. Aceasta este inscripţionată „Cutie pentru depozitare chestionare de satisfactie a pacientilor”.

Contăm pe sinceritatea răspunsurilor dumneavoastră şi vă asigurăm că datele colectate sunt importante pentru noi. Acestea vor contribui îmbunătăţirea activităţii spitalului.

* În situaţia când nu există posibilitatea ca pacientul să răspundă la întrebările chestionarului (minor, pacient în stare comatoasă, pacient fără discernământ), va fi rugată o rudă / aparţinător care însoţeşte pacientul să completeze acest chestionar.