Ca urmare a cresterii incidentei infectiei cu noul coronavirus COVID-19, va anuntam ca am intensificat procedurile de dezinfectare in toate unitatile medicale Alpha Clinic si ca am implementat o serie de masuri menite sa previna raspandirea infectiei cu noul coronavirus.

Suntem preocupati de starea de sanatate a pacientilor nostri si de cea a personalului medical si administrativ al Alpha Clinic, prin urmare astfel de masuri de prevenire sunt esentiale, va rugam sa le respectati si va multumim pentru intelegere.

Precizam faptul ca ne desfasuram activitatea in mod normal.

Masuri de prevenire

  1. Fiecarui pacient ii este masurata temperatura si ii este oferit un chestionar legat de simptomatologia de caz – febra, tuse, dificultati la respiratie, pe care va rugam sa il completati cu onestitate. Contam pe sprijinul dumneavoastra!
  2. Am montat dozatoare cu dezinfectant pentru maini in toate unitatile medicale, la indemana pacientilor, pe care va rugam sa le folositi cu incredere.
  3. Am decis sa oferim informatii audio cu privire la masurile de protectie impotriva noului coronavirus in toate unitatile medicale Alpha Clinic.
  4. Asistentii medicali si medicii se protejeaza cu manusi si masca, iar in scopul protejarii pacientilor, toti angajatii au dat declaratie pe proprie raspundere cu privire la faptul ca nu au vizitat zone rosii ori galbene (asa cum sunt ele definite de Organizatia Mondiala a Sanatatii) si ca nu au fost contacti cu persoane bolnave.

Accesul apartinatorilor pacientilor in clinica nu este indicat, cu exceptia situatiilor in care pacientii care au o mobilitate redusa si au nevoie de insotitor pentru deplasare.