DIABET, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE

Diagnosticare, tratament si monitorizare corecta si eficienta pentru diabet si complicatiile lui, medici specialisti din Bucuresti, experienta in domeniu.

Endocrinologie

CARDIOLOGIE

Consult de specialitate, echipa cu experienta, ecografie cardiaca 4D, holter EKG, holter TA, electrocardiograma, retete compensate.

PNEUMOLOGIE

Diagnostic, tratament si monitorizare spectru larg afectiuni din specializarea pneumologie, medici specialisti din Bucuresti, interpretare Rx pulmonar.

OFTALMOLOGIE

Servicii complete, diagnosticare si tratament, prescriere ochelari de vedere si realizare ochelari de vedere, rame branduri de top.

ORL

Specialistii ORL te ajuta sa rezolvi problemele la nas, gura sau urechi. Cele trei organe sunt strans legate, este nevoie de atentie si tratament complex.

urologie oltenita

UROLOGIE

Servicii complete, diagnosticare,  tratament litiaza renala, infectii urinare, diagnosticare cancer prostata, PSA, ecografie 4D, tumori vezicale.

ENDOCRINOLOGIE

Endocrinologie in Oltenita, la cele mai inalte standare, medici cu experienta, din Bucuresti, gata sa raspunda nevoilor tale medicale.

MEDICINA INTERNA

Specializarea de medicina interna este esentiala in cadrul unei clinici multidisciplinare pentru ca permite o evaluare de ansamblu a pacientului.

Spitalizare de zi

SPITALIZARE DE ZI

Asiguram servicii gratuite pentru medicina interna, cardiologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, pneumologie, otorinolaringologie (ORL) si oftalmologie.

NEUROLOGIE

In cadrul sectiei de neurologie, oferim urmatoarele servicii: consultatie initiala, de control, prescriptie medicala, referat medical si fisa medicala.

COMPUTER TOMOGRAF

Lista investigatiilor paraclinice de radiologie imagistica medicala, medicina nucleara si explorari functionale care se efectueaza in Centrul de Diagnostic Alpha Clinic:

RADIOLOGIE DIGITALA

Lista investigatiilor paraclinice de radiologie imagistica medicala, medicina nucleara si explorari functionale care se efectueaza in Centrul de Diagnostic Alpha Clinic:

LABORATOR PROPRIU ANALIZE

Lucram in colaborare cu Casa de Sanatate Calarasi, iar analizele se fac gratuit in baza biletului de trimitere. Lista analize si preturi, aici: 

dE CE SA ALEGI ALPHA CLINIC

SERVICII INTEGRATE

Gasesti intr-un singur loc cele mai accesate specializari medicale, recoltare analize, ecografii complexe si servicii in regim de spitalizare de zi.

SERVICII GRATUITE

Oferim servicii gratuite persoanelor care au acest drept legal, fiind asigurati in sistemul de stat, prin CNAS, retete compensate si gratuite.

LABORATOR

Pachet complet de analize, recoltare in clinica, prelucrare la cele mai inalte standarde in laboratoarele Synevo, garantia calitatii.

Partenerii nostri

SYNEVO_PARTENER_GALMEDMUN
Programari
Vino la noi