Pagina pacientului

Externarea pacientului se va face de catre medicul curant sau de catre medicul de garda, cu acordul prealabil al medicului curant. Externarea pacientului va fi comunicata apartinatorilor acestuia cu cel putin 12 ore inainte.

Externarea la cerere este posibila doar pe semnatura pacientului.

In cazul externarii la cererea pacientului, acesta va solicita in scris acest lucru, mentionand ca solicita externarea contrar avizului medical.

Conditii de externare

Externarile se efectueaza intre orele 12:00 – 14:00, de luni pana vineri, pacientul primind la externare o scrisoare medicala eliberata de catre medicul curant. Pe langa scrisoarea medicala, se elibereaza la externare:

  • bilet de externare, intocmit de medicul curant (epicriza, evolutia pe timpul spitalizarii, rezultatul investigatiilor si recomandarile de urmat dupa externare)
  • reteta compensata/gratuita daca persoana este asigurata
  • concediu medical (la cerere – se elibereaza numai in baza unei adeverinte de la angajator care cuprinde concediile medicale efectuate in ultimele 12 luni).

La externare, pacientul va primi inclusiv informatiile privind o eventuala aparitie sau agravare a unor semne ori simptome care necesita revenirea de urgenta la spital.

1. DREPTURILE SI OBLIGATIILE PACIENTILOR
2. REGULI VIZITATORI
3. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Program de vizita

LUNI – VINERI

13:00 – 17:00

SAMBATA – DUMINICA

12:00 – 18:00

Chestionar de satisfactie pacienti

Va rugam sa aveti amabilitatea de a raspunde unui scurt chestionar privind experienta dumneavoastrӑ in Spitalul de Boli Cronice Alpha Clinic.

Scopul este îmbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim.

Pe o scala de la 1 la 10, unde 1 inseamna ca ati fost foarte nemultumit, iar 10 inseamna ca ati fost foarte multumit, cum apreciati dumneavoastra urmatoarele aspecte: